jest już w konfiguratorze na skoda.cz
Nie wchodzi piąty bieg
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Nie wchodzi piąty bieg
Witam.
Od kilku dni miałem problemy z wrzuceniem piątego biegu, dziś niestety piątego biegu nie da się wrzucić. Jaka może być przyczyna? Synchronizatory? Mało oleju przekładniowego?
-
Prawie że pewnie zablokowany synchronizator lub całkowicie uwalony na 5. :|Renault Laguna HB IphII 2000 1.8 16V 120KM F4P / PB + LPG -> Skoda Octavia Combi I FL ELEGANCE 2002 1.8T 150KM AUM / PB
Komentarz
-
Komentarz
-
To zależy od typu Twojej skrzyni biegów. Przygotuj sobie kod skrzyni biegów, kod silnika i się porozglądaj. Sporo serwisów ma cenniki części online.Renault Laguna HB IphII 2000 1.8 16V 120KM F4P / PB + LPG -> Skoda Octavia Combi I FL ELEGANCE 2002 1.8T 150KM AUM / PB
Komentarz
-
-
Nie wchodzi, teraz na biegu jalowym juz slychac zgrzyty, postanowilem kupic nową (uzywana) skrzynie
Komentarz
-
Ja bym się wstrzymał z kupieniem używanej skrzyni. Jeśli reszta biegów wbija Ci się bez zarzutów to zrobił bym synchronizator na 5. Fakt że i tak trzeba skrzynię rozbierać ale wydaje mi się że taniej wyjdzie a pewniej. :wink:Renault Laguna HB IphII 2000 1.8 16V 120KM F4P / PB + LPG -> Skoda Octavia Combi I FL ELEGANCE 2002 1.8T 150KM AUM / PB
Komentarz
-
Komentarz
-
Krzylu, mechanik.Renault Laguna HB IphII 2000 1.8 16V 120KM F4P / PB + LPG -> Skoda Octavia Combi I FL ELEGANCE 2002 1.8T 150KM AUM / PB
Komentarz
-
co mi to da jak za jakis czas mi reszta biegow pojdzie i bede dziesiec razy wyjmowal i wkladal skrzynie? troche nieoplacalne...
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz